wat-we-doen / Webdesign

Websuite zorgt voor een doeltreffend ontwerpt die functioneel is en die potentiële klanten aantrekt. Zowel voor webdesign als redisign kan u bij ons terecht.  Bent u op zoek naar een mooie website of webdesign? Maak dan een online gratis offerte voor uw website.

Wij besteden veel aandacht aan de "look and feel" van een website, waarbij wij veel aandacht schenken aan de opbouw.  Het is belangrijk dat uw website overzichtelijk is.  Dat de bezoeker snel vindt wat hij zoekt.  Een duidelijke navigatie is uiterst belangrijk!

Wij werken met de laatste webstandaarden en maken gebruik van xhtml en css. Natuurlijk staan wij niet stil en volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet, denk hierbij aan HTML5, wat de toekomst zal worden! 

Wij maken zo min mogelijk gebruik van flash, omdat flash door verschillende smartphones en computers wordt geblokkeerd.  En mits een website voor iedereen toegankelijk moet zijn...   Natuurlijk zijn bewegende beelden mooi en aantrekkelijker, dit lossen wij op met Javascript!

 

ref.jpg
Bekijk onze referenties

 

Referenties webdesign

webdesign

Promoties webdesign

webdesign

Valid XHTML 1.0 Transitional Feweb