Onze methode

Bij iedere website volgen we een vast traject, om ons werk zo goed mogelijk te doen.

Stap 1 Analyse

Het project wordt opgestart. We maken een grondige analyse aan de hand van doelstelling, doelgroep, functionaliteiten van de website, CMS onderdelen. We maken een praktisch ontwerp. De content en beeldmateriaal wordt verzameld. We komen samen om het project te bespreken.

Stap 2 Synthese

We maken een grafisch ontwerp rekening houdend met de informatie van de analyse. De teksten voor de website worden door opdrachtgever verzameld. We presenteren het concept, die wij verder uitgaan werken tot het definitief ontwerp.

Stap 3 Pre-productie

Met het grafisch ontwerp en het praktisch ontwerp wordt de template voor de website gebouwd. Deze word in overleg met de klant aangepast. De teksten voor de website worden aangeleverd.

Stap 4 Productie

We werken de website verder af. De pagina’s worden aangemaakt, functionaliteiten worden geprogrammeerd, content wordt ingevoerd.

Stap 5 Testen

De site word getest door de opdrachtgever. Zijn alle besproken functionaliteiten aanwezig? Werkt alles zoals het hoort? Aanpassingen worden uitgevoerd, eventuele uitbreidingen worden besproken.

Stap 6 Activering

Als de aanpassingen zijn uitgevoerd, zal de opdrachtgever zijn akkoord geven voor lancering. Domein(en) worden aan de website gekoppeld. De website wordt bij Google aangemeld en de statistiekenmeting wordt geactiveerd. UW WEBSITE IS LIVE

Stap 7 Evaluatie

Een maand na lancering volgt de evaluatie. We gaan na of er beperkingen zijn, en of alle functionaliteiten goed werken. Moeten er aanpassingen of toevoegingen gebeuren?

Stap 8 Service & onderhoud

Websuite beheerd verder de website. Aanpassingen die niet via het CMS mogelijk zijn, worden door ons gedaan. Wij geven advies over nieuwe ontwikkelingen.

Referenties webdesign

webdesign

Promoties webdesign

webdesign

Valid XHTML 1.0 Transitional Feweb