Nieuws / prijzen webdesign

Prijzen voor een professionele website kunnen voor ieder webbureau verschillen.  Welke offerte is nu het beste voor u?  Er zijn een aantal factoren waarbij u rekening moet houden!


Er zijn vele die zich webdesigner noemen... terecht? onterecht?  Een webdesigner is geslaagd in zijn opdracht als deze voor de opdrachtgever een meerwaarde kan bieden... Hier kan het gaan om; het imagoversterking, uitbreiding van het klantenbestand, beter gevonden worden op Google, verhoging van omzet...  De prijs die u betaald staat niet altijd parallel met te kwaliteit nog met de professionaliteit. 

Webdesign offertes vergelijken? Kijk naar volgende punten:

  • Bekijk hun portfolio, en ga na of de afgewerkte websites er professioneel, functioneel en grafisch goed uitzien. Ga naar http://validator.w3.org/ en controleer of ze de webstandaarden gebruiken.  Scoren hun websites goed bij Google?
  • Welke diensten, na oplevering, zijn inbegrepen in de prijs?  Betaal je een eenmalige som, of word er bovenop een eenmalige som gebruik gemaakt van een maandelijkse aflossing?  Reken uit hoeveel je uiteindelijk zult betalen.
  • Hoeveel uren wordt er besteed aan uw website?  Vraag een gedetailleerde schatting van de uren voor elke module of applicatie.  Het uurloon van een professionele webdesigner of webbureau kan verschillen van 50 euro tot 100 euro per uur (excl. btw).  Ga na of u geen geld voor niets aan het betalen bent.

Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om contact op te nemen met ons.

 

Terug naar overzicht

Referenties webdesign

webdesign

Promoties webdesign

webdesign

Valid XHTML 1.0 Transitional Feweb